Tilbake til Besøk Polen
Hvis du er ute etter billig og profesjonell medisink behandling, så er Polen et perfekt sted!
Bestill din time nå

Hvis du er ute etter billig og profesjonell medisink behandling, så er Polen et perfekt sted!

Clinic Hunter er et moderne og voksende Polsk selskap som omhandler medisinsk turisme. Vår hovedforutsetning er å gi hver av våre kunder alternativer til deres lokale helsevesen ved å tilby flere alternativer.

Det kvalifiserte Clinic Hunter-teamet vil ta godt vare på hver pasient, og vil plannlegge deres besøk i Polen. Vår velutviklet bedrift på internett gjør at du finner oss der uten problem!

Takket være det erfarne personalet er vi i stand til å tilby våre kunder ikke bare høyt kvalifisert medisinsk behandling, men også pakken all inclusive som har et formål som er å plannlegge deres tur i de minste detaljene, pakken inkluderer: fly fra en valgt flyplass til Polen, og en taxi som vil transportere kunden til et tidligere reservert av oss hotell.

Vi samarbeider med flere klinik ker som har internacjonale akkrediteringer, og høyt spespialiserte engelsktalende ansatte, samtidig som vi utvikler og utvider vår bedrift i andre områder av turistisk medisin, for å gi våre kunder komfort, og et bredt utvalg av tjenester. Våre pasienter vurderer på en positiv måte klinikkene og legene på mange områder, som behandling, lokalisasjon, kundeservice.

I vårt tilbud har vi tilgjengelig et bredt spekter av tjenester, for eksempel:
Hårtransplantasjon
Bariatriske operasjoner
Plastiske operasjoner
Laservisjonskorreksjon
Om oss

Takket være vårt samarbeid med flere klinikker disponerer vi med et godt utdannet medisinsk personale på er svært høyt nivå, og samtidig til en rimelig pris.


Før og etter behandlingen
Pris liste
Behandling Pris (norske kroner)
Norge Polen
Brystforstørrelse 46 500 39 842
Rhinoplastikk 34 500 29 177
Fettsuging 42 000 20 659
Hårtransplantasjon 71 478 35 739
Brystforstørrelse
Norge 46 500
Polen 39 842
Rhinoplastikk
Norge 34 500
Polen 29 177
Fettsuging
Norge 42 000
Polen 20 659
Hårtransplantasjon
Norge 71 478
Polen 35 739

Hvis du er interessert, ta kontakt med oss, og vårt kvalifisert personale vil veldig gjerne svare på alle dine spørsmål!

Reviews

Fabelaktig stedet, tusen takk for all hjelp og alt dere har gjort for meg!

~A.G.

Jeg fikk høy kvalitet tjenester, klinikken finnes i et vakkert området, og den individuelle tilnærmingen var veldig viktig for meg, fordi jeg er funksjonshemmet. Jeg behøvde ikke bekymre meg om ingenting, fordi alt var perfekt planlagt og jeg kunne bare fokusere på behandlingen min. Jeg fikk stor hjelp og støtte både før og i løpet av behandlingen. Jeg har møtt flotte mennesker og skal alltid minnes dette fint oppholdet i Polen. Tusen takk for alt dere har gjort for meg.

~A.L.

Jeg ville 100% anbefale dere. Jeg opplevde et så avslappende og behagelig opphold. Takk.

~B.J.

Mer
Lurer du på noe?
Skriv til oss!

Administratoren av dine personlige data er Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. Med hovedkontor i Gdańsk (80-386) ved ul. Lęborska 3B, KRS: 0000709320, NIP: 957-09-36-720 som kan videreformidle data til ClinicHunter LTD. Med hovedkontor i London ( ECIA 2BN ) ved International House, 24 Holborn Viaduct, NIP: 9967320. Betingelsen for å kunne sende persondata i skjemaet er å lese og godta personvernreglene. Ved å sende inn data i skjemaet, du bekrefter at du er kjent med dokumentet ovenfor og aksepterer denne fullstendig.